Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Prémium Kávégépek Otthonra!

- 2020. 02. 25. 15:47:00
Prémium Kávégépek Otthonra!
Új termékcsaláddal bővítettük áruházunk - háztartási kávégépek

Ezentúl nem csak kávézók és éttermek részére kínálunk prémium minőségű kávégépeket, mostantól az otthonába is elviheti az igazi kávézó élményt!

A Melitta kiváló termékeivel bővítettük kínálatunkat, amely gyár 1908. óta jelen van a kávéfőzők piacán, amely cég az elmúlt 100 évben többször forradalmasította újdonságaival a kávépiacot. A Melitta kávéfőző gépek és kiegészítők gyártásával foglalkozik, termékei jelenleg több mint 40 országban elérhetőek. 

Áruházunkban új kategóriát hoztunk létre, Háztartási Kávégépek névvel, melyben a Melitta három remek készülékét lehet megvásárolni. Mindhárom készülék kifejezetten otthoni, háztartási használatra lett tervezve, melyek formavilágának és méretének köszönhetően tökéletes részévé válnak minden konyhának. A készülékek teljesen automaták, egyetlen gombnyomásra varázsolják a kávét csészénkbe. A gépek szemeskávéból készítik el kedvenc kávénkat.

Legkisebb a Melitta Coffeo Solo, amely mindössze 20 cm széles, 32,5 cm magas és 45,5 cm mély. Kis mérete ellenére is a Melitta tökéletes technológiájának köszönhetően mindent tud, mit egy autómata kávéfőzőnek tudnia kell.

A Melitta Caffeo Passione és a Melitta Caffeo Passione OT két komolyabb kávégép, melyeknek teljesítménye és a beállítási lehetőségek is bővebbek Solo géphez viszonyítva.ű

Bármelyik gépet is választja biztos lehet benne, hogy a tökéletes lesz minden kávéja, főleg ha Gimoka kávét tesz bele! 

A gépek használatához segítséget nyújt a Melitta Companion alkalmazás, melyet letölthet telefonjára!

Keressen minket ha kérdése lenne a háztartási kávégépekről!