Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Office területére szabott minőségi kávé és kávégép, vízgép szolgáltatás

Tegye irodáját hangulatosabbá, minőségi kávéval és kiváló kávégéppel!

Meghatározott havi kávérendelés mellett akár ingyen biztosítjuk a kávégépet!

Az irodai kávézás sosem volt egyszerűbb mint velünk!

Modern és stílusos kávégépeink közül választhatják az Önök kávé fogyasztási szokásainak leginkább megfelelő modelt. Legyen szó napi néhány csészéről, vagy akár több száz adag kávéról naponta nálunk biztosan megoldást talál.

Lehetőség van a készülékek bérlésére, megvételére, illetve bizonyos mennyiségű havi fix kávérendelés esetén vállaljuk az ingyenes üzemeltetést.

Széleskörű és minőségi termékválaszték Gimoka kávékból

Az olaszországi Gimoka kávé nemzetközi szinten képviseli az olasz tradició és kúltúra egyik legfontosabb elemét az espresso-t. Garantáljuk, hogy egy csésze Gimoka kávéban érezhető lesz egy csepp Olaszország, és íze bearanyozza majd az irodai hétköznapokat. Nézze meg kávékínálatunkat a szemes kávé és az őrölt kávé oldalainkon.

Vállaljuk kávékapszula értékesítő automaták üzemeltetését is! 

A forradalmian új megoldások híveként partnerünkkel, a VendoService Hungary Kft.-vel közösen kávé kapszula értékesítő automaták üzemeltetését is vállaljuk. A rendszer lényege, hogy a készülék tetejére felhelyezzük a kapszulás kávégépet, pohár és egyéb kiegészítőkkel (zacskós cukor, keverőpálcika) ellátjuk, majd egy frissen lefőzött kávét az automatából vásárolt kapszulából készíthetünk. A készülék üzemeltetése, karbantartása, szervize, cserekészülék biztosítása ingyenes szolgáltatás. 

Tiszta és finom víz az irodában!

Az Asset vízgépek Európa szerte forgalmazottak, és az egyik legkedveltebb irodai készülék a kontinensen amely széles termékkínálatával elégíti ki az ügyfelek változó igényeit.

Lehetőség van a készülékek bérlésére illetve megvételére. Gépekről bővebben a vízadagoló automaták és víztisztító  oldalainkon olvashat.

Számunkra legfontosabb ügyfeleink maximális elégedettségi fokának elérése és ajánlatainkat, csak úgy mint kávé szolgáltatásainkat 100%-ban ügyfeleink igényeihez igazítjuk.

Ügyfélszolgáltató rendszerünknek köszönhetően végig kísérjük ügyfeleink igényeit egészen a megvalósulásig.

További kérdés, érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba velünk vagy regisztrálja cégét és töltse ki űrlapunkat.