Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Gimoka Dolce Gusto kapszulái

A Gimoka Dolce Gusto kapszulái

A Gimoka Dolce Gusto kapszula kínálata, ízei és típusai.

A Gimoka Olaszország egyik minőségi kávé gyártására szakosodott vállalata. A Gimoka termékpalettáján megtalálhatóak a Dolce Gusto kávégépekkel kompatibilis kapszulák is, amelyek természetesen a megszokott Gimoka minőséget képviselik.

A Dolce Gusto kapszulás termékkínálatban is ott vannak a Gimoka jól megszokott ízei, mint a Cremoso, és a Vellutato, de itt vannak a kapszulás kávék kínálataiban oly jellemző tejes termékek, mint a Caffeelatte, a Latte Macchiato és a Cappuccino, valamint a Dolce Gusto körökben ismert Cortado is. Fekete kávéból is több remek variáció található a fő Gimoka ízek mellett, van presszó és hosszú kávé egyaránt. Presszók között ott van az Espresso Intenso, Espresso Deciso és az Orzo, hosszú kávék között ott van a Caffe Lungo és az extra hosszú Americano. Természetesen a Gimkoa kínálatában is ott van az elkerülhetetlen Dolce Gusto íz, a forró csoki, a Cioccolata, valamint egy kellemes forró citromos tea, a Te Al Limone kapszula. Aki pedig a koffeinmentes kávé híve, annak is van megfelelő választás, az Espresso Soave.

A Dolce Gusto kapszulákban az a jó, hogy saját ízlésünk szerint készíthetjük el őket. Ha úgy gondoljuk, hogy a presszót tejjel akarjuk inni, akkor tehetünk hozzá tejet, akár sok tejet. Youtube csatornánkon. készítettünk már jó néhány kávét Dolce Gusto kapszulákból, melyeket megtekintve reméljük kedvet adunk egy jó kávé elkészítéséhez.

Kóstoljátok meg a Gimoka ízeit, ami egy igazi Olasz kávézó hangulatát idézi meg otthonunkban!

 

Krsiztina