Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Koffeinmentes kávé?

Koffeinmentes kávé?

A Gimoka és Rekico kávé koffeinmentes változatai

A Gimoka és a Rekico Olaszország minőségi kávé gyártására szakosodott vállalatai. A Gimoka és a Rekico termékpalettáján megtalálhatóak koffeinmentes termékek is, amelyek természetesen a megszokott Gimoka és Rekico ízt és minőséget képviselik.

A Rekico szemes kávé kínnálatában található koffeinmentes kávé, a Rekico Decaffeinated, mely kávét pörkölés előtt koffeinmentesítik, csak vizet és gőzt használva, így lehetővé válik, hogy minden aromás tulajdonságát érintetlenül tartsa.

Gimoka őrölt kávé kínálatunkban koffeinmentes termék a Gran Relax, amely egy intenzív aromájú, savanykás, koffeinmentes kávékeverék tartós, gyümölcsös utóízzel. Kapszulás termékeink között a Dolce Gusto és a Nespresso kapszulás típusnál is megtalálható a koffeinmentes változat. A Gimoka Dolce Gusto koffeinmentes kapszulája az Espresso Soave, amely a koffein kinyerés modern folyamatának köszönhetően a kávé finom íze és aromája változatlan marad, csupán a koffein tűnik el a kávéból. A Gimoka Nespresso koffeinmentes kapszulája szintén a Soave nevet kapta, mely egy intenzív, telt, gazdag aromával bíró koffeinmentes kávékeverék, melyet a válogatott, 100% arabica kávészemek őrleményének és a koffein kinyerés természetes folyamatának köszönhet.

Az Espresso Soave Dolce Gusto kapszulát elkésztettük néhány variációban. Nézzétek meg Youtube csatornánkon!

Videoink: Gimoka Dolce Gusto SoaveGimoka Dolce Gusto Soave tejjel és Extra Sok Tejjel

Krisztina